5 fornuftige studentergaver til den flittige student

At blive student er et af livets helt store højdepunkter. To eller tre års afhængigt af den gymnasiale uddannelse udmunder i et brag af festligheder. Det har været år med masser af hårdt arbejde, og det skal naturligvis fejres på bedste vis. Men hvad giver man af fornuftige studentergaver til den flittige student? Her får du 5 gode bud på fantastiske gaver til den flittige student, som forhåbentligt er brugbare for den nye student. Du kan også finde flere gaveideer til studenten hos Geniale Gaver.

1. Læselampe

Langt de fleste studenter vil højst sandsynligt bruge deres gymnasiale uddannelse og flotte karakterer til at søge videre på en eller anden form for videregående uddannelse. Det betyder altså også, at den store mængde læsestof ikke stopper for nu. Der venter som minimum tre år mere, hvor læsning vil fylde dagligdagen godt op.

En brugbar studentergave til den flittige student vil derfor altid være en god læselampe. Langt de fleste flittige studenter kan måske også godt lide blot at læse skønlitteratur af ren interesse, så læselampen er også god til den student, som blot af person er lidt af læsehest.

2. Bøger

Og nu vi er ved læsehesten, så bliver den flittige student næsten med garanti sikkert også glad for en god stak bøger. Det kan både være fag- og skønlitteratur. Måske du selv kan lide at læse, og i så fald kan du jo udvælge nogle bøger, som du mener er anbefalelsesværdige. Du kan dog også altid huske på at ramme modtageren bedst muligt.

Hvis du selv godt kan lide at læse mange krimier, men studenten bedst kan lide at læse klassikere, så er krimigenren muligvis ikke den rette vej at gå. På den anden side kan du måske også give en læseoplevelse ud over den sædvanlige. Vi har alle godt af at prøve vores grænser af. Måske vil modtageren af gaven pludselig finde ud af, at krimier bare er det fedeste at læse.

3. Læsestativ

Vi forbliver lidt endnu ved læsningen. Med de næste mange års læsning, som venter lige rundt om hjørnet, er det altså fantastisk med godt tilbehør til læsning. Når man eksempelvis går på universitet, kan man blive udsat for at skulle læse mange kapitler i noget af en moppedreng af en bog. Hvis man samtidig kan skrive noter, kan det hurtigt blive den lettere besværlig affære.

Med et læsestativ slipper man langt hen ad vejen for besværlighederne. Læsestativet holder noget for dig, så den kan stå i en god stilling. På den vis kan læsestativet også sørge for, at man sidder i en god siddestilling, da mange af os har tendens til at synke sammen over læsningen. Mange læsestativer kan også holde siderne for dig, så du ikke lige pludselig havner på en helt forkert side.

4. Massage

Når der nu bliver nævnt dårlige siddestillinger, så er det helt uundgåeligt, at en omgang massage ikke skulle være det næste gode gavebud. Mange års hårdt arbejde på en uddannelse kan desværre godt føre til gener i ryggen, blandt andet på grund af tendens til at sidde på upraktiske måder. Men det er bare fristende at tage læsningen med ind i sengen!

Du kan derfor forkæle den flittige student med en god omgang massage, der lige får løsnet alle de spændinger i ryggen, som du engang må have hobet sig op i løbet af de flittige år. Og selvom student nu ikke skulle døje med smerter i ryggen, så kan alle altså trænge til blive forkælet med massage. Køb et gavekort til en massør, og så kan studenten selv indløse massagen, når der er behov for det.

5. Oplevelser

Mange af ideerne har indtil videre handlet meget omkring læsning, koncentration og uddannelse. Du kan altså også have at gøre med en student, der bare er vildt træt af at arbejde hårdt, og derfor blot har brug for at koble helt af. Til denne student kan en eller anden form for oplevelse være et stort hit. Det spænder vidt, og du kender selvfølgelig studenten bedst.

Oplevelsen kan være alt fra helt små ting som en hjemmelavet middag med students yndlingsret eller til noget lidt større såsom en ferie. Og så er der alt det derimellem. Nogle enkelt bud kunne jo være koncert, biograf, shelter, bowling eller noget helt femte. Her sætter fantasien kun grænser. Du kan eventuelt slå dig sammen med flere venner eller familie, så oplevelsen kan blive så fed som overhovedet muligt.

Studenten vil sikkert også blive beæret over at få en gave, som lægger op til, at I rent faktisk kan lave noget sammen. Husk dog endelig på, at studentertiden byder på masser af farver og fest. Derfor bør oplevelsen ikke placeres lige her. Som hovedregel siger man, at studenterugerne varer i 2 uger, og derefter er studenten højst sandsynligt meget træt. Giv derfor studenten lidt tid til lige at få koblet af, inden det går løs med din gode oplevelse.

Menu
Top